Edelsteen Rollerflesjes

Edelsteen Rollerflesjes

Er zijn verschillende edelsteen rollerflesjes beschikbaar, zoals rozenkwarts, zwarte toermalijn, rode jaspis en nog veel meer. De edelsteentjes in het flesje geven een extra energie af aan de vloeistof die je in het flesje doet. Ze zijn dan ook perfect inzetbaar om hele specifieke plekken te behandelen met bijvoorbeeld etherische olie. Doe een basisolie samen met een paar druppels etherische olie of oliën van jouw keuze in het rollerflesje. Geef de energie van de edelstenen 1 tot 2 dagen de tijd om zich te mengen met de olie. Nu kun je het edelsteen rollerflesje gaan gebruiken.

Of je nu besluit om de edelsteen roller te gaan gebruiken voor parfumolie of etherische olie, let op dat je echt een basisolie gebruikt want de meeste etherische oliën mag je niet zo op de huid aanbrengen omdat dit een allergische reactie kan geven.

Je kunt natuurlijk het flesje ook vullen met water, waardoor je puur de energie van de edelsteentjes tot je neemt. Als je dit wilt doen, rol het dan op de binnenkant van je polsen, achter de oren en in het kuiltje van je keel. Dit zijn de plekken waar de vloeistof het gemakkelijkst door de huid het lichaam in kan en daarmee dus ook het snelst het gewenste effect kan geven.

Een edelsteen Rollerflesje is dus veelzijdig in te zetten en kan op een hele mooie manier ons ondersteunen.
Terug naar blog